Levering & Retournering

Levering

Indien u voor 15hr besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog door ons verwerkt en verzonden.

Bestellingen worden uiterlijk binnen één werkdag na bestelling geleverd (indien het product voorradig is). U ontvangt een mail en sms dat de bestelling verstuurd is. Tevens ontvangt u dezelfde dag nog een mailtje met Track & Trace om de bestellingen te kunnen volgen.

Verzendkosten binnen Nederland:

Binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 6,72. Het tarief voor een brievenbus pakket bedraagt €4,96. Dit is afhankelijk van het totaalbedrag van de bestelling. Boven een totaalbedrag van € 70,- versturen wij u de bestelling GRATIS! 

Verzendkosten Europa:

België € 10,50 door DHL (Gratis verzending bij bestelling boven de €150) (1-2 dagen)

Duitsland € 12,33 door PostNL (Gratis verzending bij bestelling boven de €150) (1-2

dagen)

Luxemburg € 15,09 door DHL (1-2 dagen)

Oostenrijk € 16,37 door PostNL (2-3 dagen)

Denemarken € 23,19 door PostNL (2-3 dagen).

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Voor het retourneren dient u gebruik te maken van ons retourformulier, onderaan bij de footer van onze homepagina of (klik hier).

De ondernemer Abayawinkel.nl vergoedt alleen het aankoopbedrag van de consument exclusief verzendkosten, als de gehele order retour komt, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Wanneer de consument her product wilt gaan retourneren moet dit onmiddellijk verzonden worden naar de eigenaar. Als dit gebeurd na de verstreken tijd dan krijgt het consument een tegoedbon.De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.