FAQ

1. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellingen worden doorgaans binnen één werkdag verzonden. Dit wordt voor 15:00 uur verzonden en krijg je de volgende werkdag binnen. Bestel je op een vrijdag of in het weekend, dan ontvangt u uw bestelling op een dinsdag. Abaya bestellingen worden verzonden door PostNL. U ontvangt een bijhorende Track & Trace nummer zodra uw bestelling is verzonden.

2. Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar ?
Bij ons kunt u uiteraard met I-Deal, Paypal en Bancontact betalen.

3. Kan ik jullie contacteren voor maatadvies?
Ja, om je van de juiste maatadvies te voorzien kunt u onze maattabel gebruiken. Stuur ons een email via info@abayawinkel.nl of neem via WhatsApp contact met ons op en we zullen je verder helpen om de juiste maat te vinden.

4. Zijn jullie telefonisch bereikbaar?
Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op Maandag t/m Vrijdag van 10:00 -15:00 uur.

5. Mijn verzendadres is onjuist, wat moet ik doen?
Als wij uw bestelling nog niet hebben verzonden, kunnen we het adres voor je wijzigen. Neem
contact met ons op met uw ordernummer en voor het juiste verzendadres.

6. Kan ik mijn product ook omruilen?
Mocht u om welke reden dan ook uw bestelling willen ruilen, dan kun u het desbetreffende product retour opsturen. Op onze website kunt u opnieuw een gewenste product uitkiezen en nieuwe bestelling plaatsen. Voor maatadvies kunt u ons altijd contacteren via de mail of Whatsap.

7. Mag ik mijn bestelling retourneren?
Jazeker, u kunt uw artikelen retourneren als u aan onze eisen heeft voldaan. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat we uw retourpakket veilig hebben ontvangen. Als je geen e-mail van ons ontvangt waarin staat dat we je pakket hebben ontvangen, betekent dit dat we het pakket niet hebben ontvangen.

8. Kan ik mijn pakket gratis retourneren?
Nee, helaas kan je bij ons niet gratis je bestelling retourneren. We zijn ook niet verantwoordelijk voor de producten die tijdens het transport verloren gaan. We accepteren alle goederen die worden geretourneerd in de staat waarin ze zijn verkocht, ongedragen, onbeschadigd en met
alle tags intact en binnen 14 dagen na ontvangst naar ons teruggestuurd.

9. Hoelang duurt het voordat ik mijn geld weer ontvang?
Alle terugbetalingen worden uitsluitend bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode. Afhankelijk van uw bank kan het tot 14 dagen duren voordat terugbetalingen op uw bankafschrift worden weergegeven.

10. Hebben jullie een bezoekadres?
Uitsluitend voor afhalen. De dames kunnen op afspraak langskomen om hun bestelling op te
halen. Neem hierover contact met ons op via de Mail of Whatsapp.